jueves, 22 de diciembre de 2011

WEBQUEST


El darrer mes a la classe de TIC hem presentat diversos recursos/eines. El meu grup, format pel Jaime Pérez i l'Albert Borràs, ha presentat les Webquest.


La nostra presentació és va dividir en tres parts:


Durant la primera part vam mostrar dues webquest amb la intenció d'extreure algunes de les característiques principals de les webquest.
Per aprofundir en el tema vam voler contactar amb una mestra que ha treballat amb webquest a l'aula i a més ella mateixa había creat alguna. Estem molt agraïts ja que ens va facilitar detalls de la seva experiència que vam poder compartir amb els nostres companys.

La part principal la vam dedicar a mostrar la webquest que haviem preparat nosaltres. La webquest proposava una activitat que tots van realitzar amb éxit i vam poder compartir. Destaco d'aquesta part les aportacions del mestre ja que ens va fer reflexionar sobre les mancances de la nostra webquest i va remarcar els usos didàctics de la webquest.

Finalment, vam fer una breu reflexió sobre els aspectes positius i negatius de l'ús de les webquest i van destacar el portal de la Comunitat Catalana de Webquest (WeQuestCat) on podem trobar moltes webquest de grans professionals del món de l'educació.

A continuació ús convido a visitar la webquest que vam crear, inclou una activitat amb el programa photoshop.

https://sites.google.com/site/udtic2011photoshop/

No hay comentarios: