domingo, 25 de octubre de 2009

20.10.09 La descripció

Aquesta setmana destaquem dues activitats de COED. El dimarts, el dia que per nosaltres comença la setmana ja que els dilluns d’aquest primer quadrimestre no tenim classe, varem presentar els nostres treballs d’aprofundiment en el tema de la descripció.


Tot i que fins que l’Imma no va donar el senyal d’inici de la sessió ningú es va mostrar força valent per penjar la seva fotografia a les parets de l’aula, un cop trencada aquesta barrera de la prudència tothom es va mostrar molt animat en penjar la “seva obra” i poder entrar en contacte amb la resta.

El primer contacte amb les fotografies va ser força impactant, desde el meu punt de vista, ja que es podia veure com cadascun dels treballs desprenia un aire molt personal. D’aquesta manera es va poder apreciar tant la inspiració personal de “l’artista” com les afinitats que s’han creat en poc més d’un mes en el nostre grup de classe.

Penso que ha estat una activitat que ha permès treballar la descripció des d’una vessant molt creativa, no només calia revisar la teoria sinó que calia fer un esforç d’observació i d’aproximació cap als teus companys per tal que l’exercici no és quedes amb la part més superficial del físic. No obstant, considero que aquesta activitat potser l’hem dut a terme massa aviat, amb això vull dir que, ens coneixem poc i per aquest motiu les descripcions que la gent ha realitzat en certa manera s’assemblen, en totes es destaquen virtuts molt semblants com l’agria, la simpatia, el companyerisme... i el somriure, un dels elements més destacats durant la tarda.

No hay comentarios: